Jag befinner mig mitt i livet och trivs med det, känns som jag nyss hade landat i tillvaron efter att i stora delar av mitt liv leta eller sökt efter något som fattades mig. Jag fann ut vem jag var och vart jag kom ifrån och lärde mig känna både min enhet med min ande och dess enhet med "Gud". Så numer ser jag mig som en finnare, fast egentlig så handlar det ju om att jag tillät dessa delar vara en del av min tillvaro och att de faktiskt funnits där hela tiden - bara det att jag som så många andra hamnat i illusionen av att vara separerad från dem.

Tillsamman med min fru Monika så bor jag mitt i centrala Göteborg, där vi även har en lokal för vår verksamhet i närheten. Så för det mesta så är jag yrkesmässigt stationerad i Göteborg. Man kan dela upp min verksamhet i tre delar. 

Ljusbärare: Mitt företag för mina kurser och den verksamhet jag har inom mediumskap och healing.
Förlaget Ljusbärare: Jag har ju numera ett eget förlag som producera och ge ut mina böcker och cd-skivor.

The Church of Good Will: Ett svenskt religiöst obundet trossamfund som jag varit med och startat upp.
Var på väg att skriva efter The Church of Good Will - Min hobby, men så kom jag på allt jag arbetar med har ju faktiskt en gång varit på hobbynivå, bara det att jag fått den stora möjligheten i livet att kunna få jobba med det. Oj så privilegierad jag är och känner mig i skrivande stund väldigt förnöjd. Förnöjd som är ett av mina favoritord, och ett tillstånd som är värt att sträva mot.

Livet är en stor gåta och många spekulerar om vad som är meningen med livet. Jag har inte det fullständiga facit, men en viktig del av livet enligt mig är att lära sig och utveckla medkänsla - kärleksfull vänlighet. Skalar man bort alla trossatser och all kulturell påverka från religioner och filosofier så finner men att det enda som finns kvar och som är som en gemensam nämnare är Medkänsla - Kärleksfull vänlighet.

I min utveckling har många olika personer varit förebilder och spelat stor roll. Men den som haft störst inverka är och förblir är Iris Hall som fanns där i ett begynnande skede för mig och min utveckling. Mitt hjärta finns med dig för alltid Iris. ♥

Namsté
Hasse Nyander