Samtal och behandlingar

Under namnet Ljusbärare finns många olika tjänster och verksamheter, såsom kurser, föredrag och konsultationer. De olika kurserna och dess priser finner du under utbildningar och om det är någon öppen aktivitet så finner du det under kalendarium. Här finner du priserna för olika tjänster som du kan boka för egen del eller för föreningars räkning. Jag arbetar helst med personliga möten, men tar även emot via telefon eller facetime. Dessa olika tjänster finns det möjlighet att köpa presentkort till för att ge bort. Många önskar ju sig idag hellre upplevelser än saker.

The Church Of Good Will är ju en del i min verksamhet som jag brinner starkt för, mitt egna lilla skötebarn som jag har ett mål och syfte med som jag sakta men säker har börjat bygga upp, och i nuet har jag väl endast en vision av vart det skall leda ... men de som leder mig vet säkerligen. För mer info om dessa träffar gå in på The Church of Good Wills sida: http://www.thechurchofgoodwill.se/

Jag förrättar mer än gärna namngivning, vigselceremonier, begravningar och olika former av ceremonier/välsignelser. För vidare information om detta är ni välkomna att höra av till mig och lägga fram ert önskemål, så hoppas jag vi kan få till det på bästa möjliga sätt för att bli minnesvärt och till heder för er och er dag.

Medial coachingterapi – MCT
MCT innebär en mängd olika former av samtal som många gånger går i vartannat. Så det handlar mest om vad du vill få ut av ett samtal med mig. Olika samtalsformer kan vara: intuitiv vägledning, coaching, bevisseans (ande-kontakt), själavård, existentiella samtal, sorg bearbetning, samtalsterapi, andligt utvecklingssamtal, etc.

Ett MCT-samtal kostar 800 kr och jag sätter då upp 45 minuter. Vill du ha sittningen inspelad så får du själv ta med något att spela in på. De som spelar in idag gör det för det mesta på sina mobiler. Jag har självklart tystnadsplikt.

Energimedicinsk healingterapi – EMHT  
EMHT är ett samlingsnamn för flera olika terapiformer som används utifrån klientens behov och det tillvägagångsätt som jag tillsamman med klienten kommer fram till. Dess grund är healing (energimedicin) som komplimenteras med hypnos, regression, mindfulness, mentalträning, suggestioner, samtal, coaching, med mera.

En EMHT-behandling kostar 700 kr och tar cirka 45 minuter. Vid behov av hypnos/regression kan det däremot behövas sättas upp längre tid. Jag har självklart tystnadsplikt.

Ljusbärarandakt/seans: För en sådan tar jag 2 000 kr + resa och eventuellt logi om det skulle behövas.

Healingandakt: Om det finns intresse så kommer jag gärna ut och håller en sådan på er förening eller om ni är en liten grupp som vill boka en så är ni varmt välkomna att höra av er till mig. Jag har inget fast pris på dessa andakter utan beror på själva sammankomstens karaktär.

Gruppseanser: Ni kan boka en gruppseans antingen i min lokal här i Göteborg/Mölndal eller att jag kommer hem till er eller till er förening. Ni får då vara upp till 8 personer och jag tar för en sådan sammankomst 2 000 kr om den är på mitt jobb och 2 500 kr + resa om jag skall komma hem till er.  Om jag behöver resa en längre sträcka så tar jag 3 000kr + resersättning. Jag reser inte så långt så att det kan behövas övernattning då det gäller gruppseanser. En gruppseans varar cirka 2 timmar.

Andligafton: En blandning med lite av varje ur mitt mediala smörgåsbord. Ni får då vara upp till 8 personer och jag tar för en sådan sammankomst 3 000 kr om den är på mitt jobb och 3 500 kr + resa om jag skall komma hem till er.  Jag reser inte så långt så att det kan behövas övernattning då det gäller en andligafton. Den varar cirka 3 timmar.

Meditationsdag och workshop går att diskutera utifrån önskemål från föreningar, företag eller grupper.

Seminarium: Jag håller seminarium eller samtal som jag föredrar att kalla det hela, om de olika mediumiteterna (intuitivt-, mentalt-, helande- & fysiskt mediumskap), andevärlden, meningen med livet, livet efter den fysiska döden, personlig/andligutveckling, meditation, tankes kraft, healing, sinnets magi, Gud, osv. utifrån er önskningar. För att komma och hålla ett seminarium på en och en halv timme tar jag 2 000 kr + resa och eventuellt logi om det skulle behövas. För längre seminarium kontakta mig för en offert.

Ni kan boka tider via bokadirekt, hassenyander@hotmail.com eller på 0733-45 67 44 
 
Låt ljuset flamma ur edra hjärtan
Hasse Nyander