Keep calm

Sitter i Sophie houseträdgård, här är allt lugnt och skönt även om vi via media kan ta del av vad som händer i världen. Jag vill inte förringa det som händer, men rädsla och hysteri är energier som aldrig skapat något gott. I denna tid då en ett starkt immunförsvar är vårt bästa vapen och skydd, så spider sig rädslansenergi som definitivt försämrar vårt immunförsvar.

Det är inte alltid lätt att ställa sig utanför massmedia och vad som läggs i kollektivmedvetandet. Själv ställer jag mig utanför denna kraft som sveper framöver världen – känner mig trygg och säker. Det kan tycks enkelt när jag är på en plats på jorden där det mer eller mindre inte existerar någon corona, men på söndag bär det av hem till Sverige och känner ingen rädsla inför det, utan håller fokus till att ha ett starkt immunförsvar.

Personligen är jag mest orolig över vad all denna rädsla och hysteri kommer ställa till med. Min stora förhoppning är att det kommer födas något gott ur detta skede. Kanske ett medvetnare miljötänk, kanske sänks konsumtionen och framförallt hoppas jag på ett ökat samspel och samverkan över världen. Men detta vet vi inte förrän vi sitter med facit och ser vad detta skede gav.

Rädsla ger makt och de som började skapa och sprida rädslansenergi har nu många i sin makt, låt ingen ta din makt ifrån dig, utan stå stark i din egen kraft och makt.

Meditation, yoga, qi gong med mera stärker immunförsvaret, eliminerar rädsla genom att ge inre frid. Så hjälp dig själv genom att hålla dig utanför rädslans makt och arbeta på din inre frid. ❤️

Namasté
Hasse Nyander

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Siv Åhfelt » Berörd :  ”Tack för fina ord!Ja konst berikar oss nåt otroligt,är i ett lyckorus när jag si..”

  • Gunilla Nilsson » Förnöjd :  ”Du är fantastisk Hasse ❤ Följt din resa och önskar Dig All Lycka Till ❤⭐”

  • Christina Gidner » Utmaningar:  ”Hej Hasse! Tack för sanna ord om behov av nedtrappning på många olika plan i liv..”

  • Agneta Lyrhagen » Just nu. :  ”Härligt Hasse, jag har haft svårt för den totala stillheten men nu har jag lärt ..”

  • Ann-Charlotte » Utmaningar:  ”Tack Kloka fina Hasse att du delar dina innersta fina tankar♥️ De berör o känns ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-