Skönhet 

Ser hur vårsolen smeker de skira knopparna utanför vårt hus. Känner värmen och glädjen som spira inom mig av detta så välkomna vårtecken. Allt har verkligen sin skönhet och njutning, från att kommit från Sri Lankas exotiska skönhet till Sveriges som i sig bär sin skrud så vackert. Visst ligger skönhet i betraktarens ögon, men kanske även viktigt att vidga sin förmåga och se skönhet i allt. Jag vet att jag skriver de orden med riska att ett flertal kommer räkna upp vad som inte bär på skönhet, men jag är helt övertygad om den finns där. Den syns kanske klart och tydligt i en annans betraktares ögon eller om du vidgar din förmåga till att se och uppleva skönhet så finner du den kanske även där du till en början inte uppfattade den. ❤️
 
Torget utanför oss blev ett år utnämnt till ett av Göteborgs fullaste torg. Det var på samma torg jag idag såg skönheten i de solsmekta vårknopparna. Allt handlar om en förmåga att se och uppleva skönheten. ❤️
 
Jag kan se en så vacker skönhet i den singalesiska/lankesiska mentaliteten, men en helt annan skönhet i den svenska. Men det innebär för mig inte att de ena är skönare än den andra bara olika former av skönhet. Kanske ska vi inte jämföra skönheter med varandra utan se var och en för dess skönhet och uppskatta dem utifrån det. ❤️
 
Jag väljer att se och uppleva skönheten i världen. ❤️
 
Namasté
Hasse Nyander
 
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lillemor Högberg » Godkänd eller icke godkänd?:  ”Det där låter slitsamt. Att flera gånger tro att man vet vad som ska hända och v..”

  • Dagmar Jonsson » Godkänd eller icke godkänd?:  ”Finaste du ! Tack för du delar med dig så frikostigt av dina tankar och din resa..”

  • Agneta Lyrhagen » Godkänd eller icke godkänd?:  ”Så berörd, har svårt att uttrycka hur mycket. Förstår att du har många tankar åt..”

  • Siv Åhfelt » Godkänd eller icke godkänd?:  ”Tack för att du delar med dig till oss!Så fint att få följa din resa, världen b..”

  • Anne-Maria Sundström » Godkänd eller icke godkänd?:  ”Skönt att höra att du är så så pass frisk ändå , du kommer att vara ännu starkar..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-