Kreativitet

Jag har sannerligen blivit drabbad av ett gift, en drog som får mig att glömma allt jag borde och nästintill besatt flödar inspirationen och kreativiteten. Men jag är bara tacksam eftersom detta flöde är svårt att framkalla på kommando, och då jag är i skede där det är mycket som ska skrivas så är detta flödet perfekt för mig.

Min tacksamhet riktar jag först och främst till Lotta Sernryd som gav mig tips om Hemsida24. Redan när jag började testa dess program började det bubbla inom mig och när jag tog mod till mig beställde ett webbabonnemang som tog det fart utav sjuhelsikes. Sen var det kört – jag blev besatt.

I och med att jag hamnat i detta flöde så är det mycket som vill komma ur mig och jag kan utnyttja detta flöde till att skriva de hypnosmallar som ingår i den Energimedicinska healingterapi-utbildningen. När jag är klar med dem kommer jag rikta vidare flöde till det kompendium som ligger framför mig att skapa till den Mediala coachingterapi-utbildningen. Så att byta webbhotell blev som ringar på vattnet för mitt skrivande. Finns dock ett litet problem, jag har svårt att släppa allt för att gå och lägga mig.

Jag minns när jag skrev min första bok Gränslösa möten hur jag hamnade i detta flöde och blev en riktig nattsuddare för att jag inte kunde sluta skriva. I det skedet gjorde det inte heller något då jag var sjukskriver för att jag hade gått in i väggen. Det skrivande flödet blev den gången en del i min terapi tillbaka till livet. Så självklart finns det mycket att vara tacksam för till detta flöde.
Livet kan kännas ganska meningslöst och trist utifrån mitt perspektiv då jag inte är i detta flöde. Trivs med att vara lite besatt …

Hoppas mitt flöde kan smitta av sig till dig och att du också blir lite besatt.

Kärleksfull vänlighet till dig
Hasse Nyander
.
 

.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elisabeth Rosenqvist » Självhealing:  ”Tack för att du delar med dig av dina upplevelser, insikter, kärleken till livet..”

  • Anneli Jäderberg » Självhealing:  ”Intressant fick du en Pacemaker som gjorde det möjligt för dig att helas? Jag ha..”

  • Gunilla Nilsson » Självhealing:  ”Upplevde ett liknande tillstånd under hela den tid jag låg på sjukhus 2017-18 oc..”

  • Marco » Ung :  ”Jättebra skrivet. ❤️ Det finns inget värre än att få höra "det ordnar sig nog sk..”

  • Gabriella Bodegren » Prisa Gud, tacka Gud:  ”Du uttrycker dig så fint Otäck det du skrev om ditt hjärta Hoppas du blev helt å..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-