Ny hemsida

Det blåser verkligen förändringarnas vindar i mitt liv på många plan. Men jag är tacksam, jag gillar förändring, nytänkande, bort med det gamla och in med det nya som känns nutida och fräscht. Men en sak trodde jag inte dessa vindar skulle rå på. Endast två dagars behövde den för att få mig att släppa taget om min kära gamla hemsida som varit med sedan begynnelsen, svika den som hjälpt mig så mycket genom åren … för en ny.

Men ack så taggad och energisk jag blev av detta, som en nytändning. Jag har nästan inte kunna slita mig från den nya sidan, utan den har hela tiden lockat på mig och förfört mig. Men på cirka ett dygns tid med hjälp av texter från den gamla sidan så blev den så pass klar så jag skulle kunna publicera den. Men det finns en liten hake abonnemanget på mitt gamla webbhotell går inte ut förrän den sista januari och den sidan ligger ju på mitt domännamn. Ja, ja … det blir som det blir det, det blir det alltid.

All min kärlek till
Hasse Nyander

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Kommentera gärna:

  • Annika Sörensson » Stillhetsflöde:  ”Ja visst är det så. Men jag tycker ändå tvivlet infinner sig vid dessa tillfälle..”

  • Ullabritt Strandberg » Stillhetsflöde:  ”Drömmer ovanligt mycket just nu, och oftast i gryningen. För några dagar sen kom..”

  • Lena » Stillhetsflöde:  ”Härligt❤️”

  • Jenny » Må alla må väl ... :  ”Hej Hasse! Så sant! Min bästa twinsoul vän beskyllde mig vara en distraktion i v..”

  • K pettersson » Må alla må väl ... :  ”Du har så som du skriver , förstår mer och mer och jobbar var dag på det . Tack ..”

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annika Sörensson » Stillhetsflöde:  ”Ja visst är det så. Men jag tycker ändå tvivlet infinner sig vid dessa tillfälle..”

  • Ullabritt Strandberg » Stillhetsflöde:  ”Drömmer ovanligt mycket just nu, och oftast i gryningen. För några dagar sen kom..”

  • Lena » Stillhetsflöde:  ”Härligt❤️”

  • Jenny » Må alla må väl ... :  ”Hej Hasse! Så sant! Min bästa twinsoul vän beskyllde mig vara en distraktion i v..”

  • K pettersson » Må alla må väl ... :  ”Du har så som du skriver , förstår mer och mer och jobbar var dag på det . Tack ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-